16 Şubat 2010 Salı

"Angelina'm gel bi türkü söyleyelim!"

Ben Diony.



Angelina Jolie ve Brad Pitt, neden evlenmedikleri sorulunca inatla "A.B.D'de eşcinsel evlilik serbest bırakılana kadar düşünmüyoruz" diyerek yaptıkları mini protestoyla gönlümü kazanıyorlar.
Zaten Jolie, eskiden lezbiyen ilişkiler yaşadığını da gizlemiyor.

Neyse, protestoda sizinleyiz, öyle bir söyleyivereyim dedim.
Takipte kalın.

"Yaşım ilerledikçe daha iyi sevişiyorum, Evlenmeden daha iyi çocuk yapıyorum"

Hey ben Aphro.

Bennu Gerede.
4 Çocuk annesi bir fotoğrafçı ama hiç evlenmedi. Hatta iki çocuğunun biyolojik babası farklı.
Evinde dört erkek çocuğu dururken, çekimden çekime koşturabilen, çocuğum var deyip evine kapanmayan, kendine de vakit ayırabilen mükemmel fiziğe sahip bir kadın.



Tesadüfen bu haftasonu, HaberTürk Pazar'da röportajını okudum. Sevgililer günü özel röportajıydı, bir aydır birlikte olduğu Cem Büyükhanlı ve çocukları hakkında konuşmuş. Kadına bakınca şaşırılacak bir çok noktası var bu kesin. Bir kere, gayet rahat anlatabiliyor çocuklarını nasıl yaptığını. "Çok az sevişiyorduk o dönem, Miro (çocuğu) nasıl oldu bilmiyorum." diyebilecek kadar rahat, evli olmamasına rağmen.
Özenmediniz mi? Ben hikayesini duyar duymaz çok özendim.
Arkadaşının aşkından da çocuğu olan biri Bennu. Son sevgilisi Cem de, kendisinden üç yaş küçük. Bu kadar fazla radikallik tek vücutta. Hayranlık uyandırıyor resmen. Hem de çok.



"Kadınlar adamların yatakta bencil olduğunu düşünür. Bana hiç denk gelmedi öylesi, ya da izin vermedim." diyerek dan diye yatakta iyiyim diyor. Zaten otuzundan sonra daha iyi seviştiğini savunangillerden. Vücudunu keşfetmiş, hep de kimyasının uyduğu adamlarla birlikte olduğunu söylüyor.
İlişkilerinin altıncı ayında yapmış çocuğu. O yüzden, "Beş ay sonra yine bebek mi geliyor?" diye soruyor haliyle röportajı yapan Nazenin Tokuşoğlu. O da çekinmeden, "Bebeğe asla hayır demem!" diyor.

Açıkçası gayet radikalce. Evlilik korkusu olan insanlar arasında, yaşım ilerledikçe, örnek alacak insanların olduğunu görmek mutlu ediyor. Aşkı öldürdüğünden falan değil demiş, gayet de doğru. Hayatını tek bir insana adamak yerine, hayatını çocuklarına adamış. Bu sayede, tekrar aşık olmaktan da korkmuyor, 4 erkek çocuğunu da bu yönde eğitiyor. Etraftakileri de umursamıyor besbelli. Hem en iyisi de bu!

İçimde bi Bennu var :)