22 Nisan 2010 Perşembe

Diony'den Notlar

Hello ben Diony.
Uzun zamandır yoktuk ve kenara çekilince insan daha fazla şeyle karşılaşıyor bildiğiniz üzre. Birçok yeni haberle geliyoruz hazır olun. Birkaç gün içinde Aphro size anlatacak herşeyi. Şimdi benim size kısa notlarım var.

*Bir arkadaşım yaşadığı şehirden İstanbul'a taşınıyor. Çok mutlu. Darısı başımıza. İstanbul'da başka bir arkadaşımızla beraber ev tutacak. Artık İstanbul'da gidebileceğim bir kapım var! Belki günün birinden ordan notlar yazarım size.

*Başka bir arkadaşım gay olmasına rağmen iddia uğruna bir kızla görüşmeye başladı. Bunu birçok gay yapar, etraftakilerin tepkisini çekmemek için. Ama bu arkadaşım ikinci gün sıkılıp kıza, "Sevgilin bir gay biliyor musun?" dedi. İddiayı kazanmıştı kazanmasına ama ben kızın halini çok merak ediyorum.

*Aynı arkadaşım bir program çıkışı abi dediği bir arkadaşıyla beraber kalacaktı. Çocuk artık niyetli çıkmış! Sarılmış, öpmeye kalkmış. Ama bizimki bunu gururuna yediremeyip hırçın Rosalinda gibi montunu alıp çıkmış evden ve yol boyu arkasına bakmadan yürümüş. Abi dediği ise, peşinden gelip sürekli özür dilemiş.


Bu sefer bu durumdan etkilenmiş. "Ayyy yol boyu peşimden geldiğğğ diyoroooğğğm banaa aşıık olabiliir miii?" Diyor. Neydi şu kendini kaçıran kişiye aşık olma sendromunun adı? Hani tecavüzcülerine falan aşık oluyorlar ya..

*Kavaf?


Aileden sorumlu devlet bakanımız Aliye Kavaf'ın talihsiz açıklamalarını biliyorsunuzdur. "Eşcinsellik hastalıktır, tedavi edilmelidir." Bilim kabul etmiş, eşcinsellik hastalık, seçim değil, yönelimdir doğuştan gelir demiş. Kavaf hanım etmiyor. Etmesin anacım! Almanya gay dışişleri bakanıyla övünedursun, bizim de aileden sorumlu bakanımız toplumu kışkırtmaya çalışsın. Zaten Aşk-ı Memnu'ya uyarı getirtip, Kurtlar Vadisi izlediğini söyleyen de aynı bakan değil miydi? Naparsanız yapın bee!

(Protestoyu burdan izleyebilirsiniz http://www.haberler.com/video-haber/video.asp?id=2007187 )

*Bence bunla daha fazla ilgilenebilirler: Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesi denizden karşı tarafa geçmeye çalışan taraflarlar, tamamen dolan teknenin yardımcı kaptanını "Diğer taraftarları dolmasına rağmen tekneye almıyor diye" dövüyor ki nasıl dövmek güverteden atıyorlar adamı.
(Bu haberi de burdan izleyebilirsiniz http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=6450&cid=6 )

Şimdi, asıl hasta olan eşcinseller mi, bunlar mı?
Yahu siz değil misiniz, 11 kişi bir topun peşinde koşan?


1 yorum:

  1. İddia uğruna bir kızla çıkan arkadaşınızın internetten tanıştığı bir çocuk İstanbul'a gezmeye gidiyor ve şu an tek korkusu sizin o arkadaşınız tarafından yatağa atılmak. Uykuları kaçıyor. Benden söylemesi, keep an eye on that little horny bastard.

    YanıtlaSil